Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Våra husmodeller

Vilken husmodell passar dig?

Vi bygger smarta husmodeller där varenda kvadratmeter tagits tillvara. Tack vare vårt unika byggsystem är väggarna i ditt Reformhus 15% tunnare än branschgenomsnittet, vilket ger extra boyta på samma byggyta.

Bygg ditt Reformhus online

Välj din favorit bland våra husmodeller och bygg det online. I vår unika tillvalsväljare kan du själv välja allt från färg och material till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Våra tillvalsväljare hittar du under respektive husmodell.

Välj husmodell

Unika och arkitektritade hus

När du valt husmodell och allt är klart sätter vi igång med konstruktionen av delarna till huset på plats i vår fabrik. Hela huset tillverkas i delar i fabriken i Skåne och levereras sedan med lastbil vart du än bor i Sverige.

Har du valt nyckelfärdigt gjuter vi sedan grunden och bygger därefter upp huset åt dig med hjälp av våra samarbetspartners och leverantörer. En smidig och jämförelsevis snabb process där du som kund kan känna dig helt trygg med att allt sker enligt konstens alla regler. Till sist får du nyckeln i handen och kan flytta in i ditt nya hus.

Allt du behöver veta

Vad är PIR? Är det dyrt att bygga ett lågenergihus? På vår FAQ-sida hittar du svaren på de vanligaste frågorna om våra hus och vårt byggsystem.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt om Reformhus och våra husmodeller direkt till din inkorg.