Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Våra husmodeller

Vilken husmodell passar dig?

Vi bygger smarta husmodeller där varenda kvadratmeter tagits tillvara. Tack vare vårt unika byggsystem är väggarna i ditt Reformhus 15% tunnare än branschgenomsnittet, vilket ger extra boyta på samma byggyta.

Anpassningsbara husmodeller

Alla våra husmodeller är noggrant utformade för att maximera energieffektivitet och funktionalitet. Men vi förstår att alla familjer och tomter är unika, så alla våra husmodeller kan enkelt anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Vill du ändra planlösningen eller anpassa storleken på din husmodell? Inga problem! Vårt byggsystem erbjuder flexibilitet och anpassningsbarhet, vilket gör det enkelt att skapa en husmodell som är helt unik för dig.

Välj husmodell

Bygg ditt Reformhus online

Välj din favorit bland våra husmodeller och bygg det online. I vår unika tillvalsväljare kan du själv välja allt från färg och material till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Våra tillvalsväljare hittar du under respektive husmodell.

Allt du behöver veta

Vad är PIR? Är det dyrt att bygga ett lågenergihus? På vår FAQ-sida hittar du svaren på de vanligaste frågorna om våra hus och vårt byggsystem.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt om Reformhus och våra husmodeller direkt till din inkorg.