Ladda ner vår broschyr

Ladda ner vår broschyr

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Våra husmodeller

Vilken husmodell passar dig?

Vi bygger smarta husmodeller där varenda kvadratmeter tagits tillvara. Tack vare vårt unika byggsystem är väggarna i ditt Reformhus 15% tunnare än branschgenomsnittet, vilket ger extra boyta på samma byggyta.

När du bygger hus med oss börjar du med att antingen välja ett 1-plans, 1,5-plans eller 2-plans hus från våra färdiga husmodeller. Alternativt så hjälper någon av våra arkitekter er att rita ett unikt hus utifrån era önskemål.

Bygg ditt hus online – se pris direkt

Välj din favorit bland våra husmodeller och bygg det online. I vår unika tillvalsväljare kan du själv välja allt från färg och material till golv, vitvaror, köksluckor med mera och direkt få en ungefärlig totalkostnad för ditt nya drömhus. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Kliv in i Reformhusbyn

Kliv in i någon av våra Reformhusbyar och promenera runt bland våra olika husmodeller.

Reformhusbyn

I Reformhusbyn hittar du några av våra populäraste 1-plans, 1,5-plans och 2-planshus. Välj ditt favorithus och anpassa det precis så som du vill ha det i tillvalsväljaren.

Havstomten

I vår andra by, som ligger vid havet, hittar du våra lite mer exklusiva 1-plans och 2-planshus. Bygg husen online och få ett ungefärligt pris direkt för ditt nya Reformhus.

Välj husmodell

Unika och arkitektritade hus

När du valt husmodell och allt är klart sätter vi igång med konstruktionen av delarna till huset på plats i vår fabrik. Hela huset tillverkas i delar i fabriken i Skåne och levereras sedan med lastbil vart du än bor i Sverige.

Har du valt nyckelfärdigt gjuter vi sedan grunden och bygger därefter upp huset åt dig med hjälp av våra samarbetspartners och leverantörer. En smidig och jämförelsevis snabb process där du som kund kan känna dig helt trygg med att allt sker enligt konstens alla regler. Till sist får du nyckeln i handen och kan flytta in i ditt nya hus.

Vad ingår i ett Reformhus?

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val. För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

Allt du behöver veta

Vad är PIR? Är det dyrt att bygga ett lågenergihus? På vår FAQ-sida hittar du svaren på de vanligaste frågorna om våra hus och vårt byggsystem.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt om Reformhus och våra husmodeller direkt till din inkorg.