Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Symfoni 145

Från 1 901 539 kr

Här får hela familjen mer utrymme på 1,5 plan

Välkommen till SYMFONI 145 – där modern design möter funktionell elegans! Denna underbara 1,5-plansvilla är den perfekta lösningen för familjer som söker mer utrymme utan att behöva kompromissa med tomtytan. SYMFONI 145 har allt du behöver och mer, och det är här dina drömmar om det perfekta hemmet kan bli verklighet.

Boarea: 144,9 m²
Byggarea: 110,4 m²
Höjd: 7 638 mm
Antal plan: 1,5
5 RoK
3-4 Sovrum

Pris från 1 901 539 kr

Baspris för Symfoni 145 med träpanel, betongpannor och standardinredning. Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

Tunnare väggar, större utrymme

Tack vare vår byggteknik är väggarna i ditt SYMFONI 145 hela 15% tunnare än branschgenomsnittet. Detta betyder att du får mer boyta på samma byggyta. Vi har använt den extra ytan för att skapa det perfekta teknikrummet, en plats där all nödvändig teknik samlats för att ge dig full kontroll över ditt hem.

Innehåll teknikrum

Värmepump

Elcentral

Golvvärmefördelare

Fördelare för kall- & varmvatten

Fiberanslutning

Router/WiFi

Med sin moderna och öppna planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en känsla av rymd och öppenhet som omedelbart ger en känsla av hemtrevnad. Här kan du enkelt samla familj och vänner för gemensamma stunder, vare sig det är en familjemiddag, spelkväll eller bara en avkopplande stund framför TV:n.

På bottenvåningen hittar du ett generöst master bedroom som blir din egen privata reträtt. Dessutom finns ett extra kontors- eller sovutrymme som ger dig flexibilitet och utrymme att anpassa huset efter dina behov och önskemål.

På övervåningen väntar två mysiga sovrum och ett allrum som är perfekt för att skapa en avskild yta för barnen eller som ett gästrum. Två takfönster släpper in maximalt med naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär.

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val.

För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg SYMFONI 145 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Symfoni 145?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.