Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Arkitektritade hus

Unika drömmar, skräddarsydda hem

Upptäck drömmen om ditt perfekta hem med några av våra arkitektritade referenshus – en källa till inspiration och idéer för att skapa det ultimata boendet.

Oavsett om du är ute efter ett modernt minimalistiskt hem eller ett klassiskt och tidlöst hus kan vi hjälpa dig. Varje hus vi bygger är noggrant planerade för att möta de behov och livsstilar som våra kunder har. Från smarta förvaringslösningar och öppen planlösning till ljusa och luftiga ytor – varje aspekt är genomtänkt för att skapa ett bekvämt och användbart hem.

Släpp loss din kreativitet och låt våra referenshus bli din inspiration. Tillsammans kan vi skapa det perfekta hemmet för dig!

Revolutionerande PIR-isolering

Genom att använda PIR som isolerande material är det möjligt för oss att producera lågenergihus utan köldbryggor. Vi får en vägg som är 15% tunnare men har 25% bättre isolervärde än branschgenomsnittet. Det ger mer boyta på samma byggyta och lägre driftskostnader för värmen.

Våra tillvalsväljare hittar du under respektive husmodell.

Några av de arkitektritade hus vi byggt

Allt du behöver veta

Vad är PIR? Är det dyrt att bygga ett lågenergihus? På vår FAQ-sida hittar du svaren på de vanligaste frågorna om våra hus och vårt byggsystem.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt om Reformhus och våra husmodeller direkt till din inkorg.