Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Attefallshus

Maximera ditt utrymme och lev livet stort

Välkommen till världen av attefallshus – en plats där dina drömmar om ett flexibelt och funktionellt utrymme blir verklighet. Ett attefallshus kan vara din fristad, ditt hemmakontor, din ateljé eller till och med ditt eget personliga gym. Möjligheterna är oändliga, och vi är här för att hjälpa dig att förverkliga dina visioner.

Med ett attefallshus från Reformhus får du inte bara extra utrymme, du får också en stilfull och modern design. Våra attefallshus är utrustade med smarta lösningar för att maximera användbarheten av utrymmet. Från intelligent förvaring till energieffektiva lösningar – varje detalj är genomtänkt för att ge dig den bästa upplevelsen.

Med Reformhus team av experter vid din sida kommer du att få all hjälp du behöver för att skapa ditt dröm-attefallshus. Vi lyssnar på dina idéer och önskemål och arbetar tillsammans med dig för att designa och bygga ett attefallshus som passar perfekt för dina behov och din livsstil.

Revolutionerande PIR-isolering

Genom att använda PIR som isolerande material är det möjligt för oss att producera lågenergihus utan köldbryggor. Vi får en vägg som är 15% tunnare men har 25% bättre isolervärde än branschgenomsnittet. Det ger mer boyta på samma byggyta och lägre driftskostnader för värmen.

Våra tillvalsväljare hittar du under respektive husmodell.

Exempel på Attefallshus som vi byggt

Allt du behöver veta

Vad är PIR? Är det dyrt att bygga ett lågenergihus? På vår FAQ-sida hittar du svaren på de vanligaste frågorna om våra hus och vårt byggsystem.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt om Reformhus och våra husmodeller direkt till din inkorg.