Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Sensibile 196

Nominerat till Årets Hus 2022

Ett hus att vara stolt över

SENSIBILE 196 är ett fantastiskt hus med rymd och ljus i 1,5 plan. Centralt i huset hittar du kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för umgänge. Den stora öppenheten mellan rummen gör SENSIBILE 196 flexibel för olika aktiviteter. Den avskilda matsalsdelen gör det möjligt att slå sig ner och avnjuta en middag, eller för att läsa läxor i lugn och ro. Ett av sovrummen är placerat på nedre plan och övriga tre sovrum ligger en trappa upp. Från allrummet på övre plan når du den stora balkongen med utsikt i det väderstreck du väljer. Notera entrén som gör ditt hus extra spännande och ett hus att vara stolt över.

Vad ingår i ett Reformhus?

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val. För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

1,5
Plan

5
Rok

4
Sovrum

195,8
Boarea (kvm)

128,9
Byggarea (kvm)

7620
Bygghöjd (mm)

Se liknande husmodeller
tillval_hus

Bygg SENSIBILE 196 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Sensibile 196?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.