Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Sensibile 196

Från 2 771 524 kr

Ett hus att vara stolt över

SENSIBILE 196 är ett fantastiskt hus med rymd och ljus i 1,5 plan. Centralt i huset hittar du kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för umgänge. Den stora öppenheten mellan rummen gör SENSIBILE 196 flexibel för olika aktiviteter. Den avskilda matsalsdelen gör det möjligt att slå sig ner och avnjuta en middag, eller för att läsa läxor i lugn och ro. Ett av sovrummen är placerat på nedre plan och övriga tre sovrum ligger en trappa upp. Från allrummet på övre plan når du den stora balkongen med utsikt i det väderstreck du väljer. Notera entrén som gör ditt hus extra spännande och ett hus att vara stolt över.

Pris

Baspris för Sensibile 196 med träpanel, betongpannor och standard inredning: 2 771 524 kr

Materialsats

Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

1,5
Plan

5
Rok

4
Sovrum

195,8
Boarea (kvm)

128,9
Byggarea (kvm)

7620
Bygghöjd (mm)

Se liknande husmodeller

Årets 1,5-plans hus

SENSIBILE 196 har utsetts årets bästa 1,5-planshus i tävlingen Årets Hus som arrangeras av magasinet Allt om Villor & Hus!

Med spännande arkitektur och öppen planlösning har man skapat ett underbart hus i 1,5 plan med gott om plats för umgänge både ute och inne.

tillval_hus

Bygg SENSIBILE 196 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Sensibile 196?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.