Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Sensibile 196

Från 2 538 516 kr

Ett hus att vara stolt över

Välkommen till SENSIBILE 196 – ett fantastiskt hus som öppnar dörren till rymd och ljus i 1,5 plan. Detta är inte bara ett hus; det är en plats där elegans och funktionalitet förenas till perfektion, och där varje detalj är utformad för att skapa ett hem att vara stolt över.

Boarea: 195,8 m²
Byggarea: 128,9 m²
Höjd: 7 620 mm
Antal plan: 1.5
5 RoK
4 Sovrum

Pris från 2 538 516 kr

Baspris för Sensibile 196 med träpanel, betongpannor och standardinredning. Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

Årets 1,5-plans hus

SENSIBILE 196 har utsetts årets bästa 1,5-planshus i tävlingen Årets Hus som arrangeras av magasinet Allt om Villor & Hus!

Med spännande arkitektur och öppen planlösning har man skapat ett underbart hus i 1,5 plan med gott om plats för umgänge både ute och inne.

Tunnare väggar, större utrymme

Tack vare vår byggteknik är väggarna i ditt SENSIBILE 196 hela 15% tunnare än branschgenomsnittet. Detta betyder att du får mer boyta på samma byggyta. Vi har använt den extra ytan för att skapa det perfekta teknikrummet, en plats där all nödvändig teknik samlats för att ge dig full kontroll över ditt hem.

Innehåll teknikrum

Värmepump

Elcentral

Golvvärmefördelare

Fördelare för kall- & varmvatten

Fiberanslutning

Router/WiFi

Centralt i huset finner du köket och vardagsrummet i en öppen och välplanerad planlösning som erbjuder gott om utrymme för umgänge och skapande. Den stora öppenheten mellan rummen gör SENSIBILE 196 till ett flexibelt utrymme som kan anpassas för olika aktiviteter. Här kan du laga utsökta måltider samtidigt som barnen gör läxor eller bara koppla av och njuta av sällskapet med familj och vänner. Den avskilda matsalsdelen är den perfekta platsen för att sitta ner och avnjuta en middag i lugn och ro eller fördjupa dig i en god bok.

Ett av sovrummen är strategiskt placerat på nedre plan. De övriga tre sovrummen ligger en trappa upp och erbjuder privata utrymmen för varje medlem i familjen. På övre plan finner du också ett allrum som leder ut till den imponerande balkongen. Denna balkong blir din privata oas där du kan njuta av soluppgångar eller solnedgångar, med en utsikt i det väderstreck du själv väljer.

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val.

För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg SENSIBILE 196 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Sensibile 196?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.