Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Adagio 210

Från 2 639 654 kr

En modern klassiker på 1,5 plan

Välkommen till ADAGIO 210 – en 1,5 plans villa som omfamnar dig med klassisk elegans och modern komfort. Med sina generösa 210 kvm är ADAGIO 210 ett hem där varje kvadratmeter är utformad för att skapa en kvalitet och atmosfär utöver det vanliga.

Boarea: 209,8 m²
Byggarea: 128,9 m²
Höjd: 7 620 mm
Antal plan: 1,5
5 RoK
4 Sovrum

Pris från 2 639 654 kr

Baspris för Adagio 210 med träpanel, betongpannor och standardinredning. Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

Tunnare väggar, större utrymme

Tack vare vår byggteknik är väggarna i ditt ADAGIO 210 hela 15% tunnare än branschgenomsnittet. Detta betyder att du får mer boyta på samma byggyta. Vi har använt den extra ytan för att skapa det perfekta teknikrummet, en plats där all nödvändig teknik samlats för att ge dig full kontroll över ditt hem.

Innehåll teknikrum

Värmepump

Elcentral

Golvvärmefördelare

Fördelare för kall- & varmvatten

Fiberanslutning

Router/WiFi

Huset är präglat av rena och klassiska drag med korta takutsprång och underbara fönstersättningar. Det är ett hus som sticker ut från mängden och som bjuder in dig till en värld av elegans och stil. När du kliver in i ADAGIO 210 möts du av en imponerande siktlinje som gör huset större och bjuder in trädgården in i ditt hem.

Det centralt belägna köket inbjuder till festliga middagar och kreativa kulinariska äventyr. Här är livet en fest, och du kan laga läckra måltider samtidigt som du umgås med familj och vänner. Ljuset flödar in genom de stora fönstren och skapar en luftig rymd som ger en känsla av frihet och välbefinnande.

På 1,5 plan finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. Det är en kvalitet som är utöver det vanliga, och det är här du kan skapa din drömvardag.

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val.

För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg ADAGIO 210 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Adagio 210?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.