Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Forte 232

Från 3 209 000 kr

Stor volym med underbara ljusinsläpp

Välkommen till FORTE 232 – en magnifik 1,5-plans villa som öppnar dörren till en värld av möjligheter och lyx. Med en trädgårdsfasad som vetter mot det storslagna havet eller den tysta skogen är FORTE 232 en plats där du kan ansluta med naturen och uppleva dess skönhet på nära håll.

Boarea: 232,2 m²
Byggarea: 162,5 m²
Höjd: 6 908 mm
Antal plan: 1,5
5 RoK
3-4 Sovrum

Pris från 3 209 000 kr

Baspris för Forte 232 med träpanel, betongpannor och standardinredning. Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

Centralt i detta stora hus finner du köket, matplatsen och vardagsrummet i en harmonisk och välplanerad enhet. Här skapas minnen och gemenskap medan du lagar läckra måltider och umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till den stora terrassen, där du kan njuta av soliga dagar och stjärnklara nätter. Det är den ultimata platsen för utomhusmiddagar och avkoppling.

På övre plan väntar ett rymligt allrum med gott om plats för lek och stoj, vilket ger barnen en egen plats att utforska sina drömmar och skapa sina äventyr. Två stora sovrum erbjuder komfort och avskildhet, och den underbara balkongen är din privata oas där du kan njuta av de varma sommarkvällarna.

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val.

För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg FORTE 232 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

VILL DU VETA MER OM FORTE 232?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.