Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Hur ser din husdröm ut?

Vi förstår att varje hem är ett unikt uttryck av din personlighet, livsstil och behov. Tack vare vårt byggsystem är det enkelt för oss att skapa skräddarsydda hem som passar dina önskemål. Vi tar din vision och förvandlar den till verklighet, med flexibilitet och precision för att säkerställa att varje detalj blir precis så som du vill ha det.

Unikt och skräddarsytt…

För dig som har en tydlig vision eller specifika krav, erbjuder vi möjligheten att arbeta direkt med våra erfarna arkitekter för att skapa en unik husdesign. Från de första skisserna till den färdiga planlösningen, kommer vi att guida dig genom varje steg för att säkerställa att ditt hus blir precis så som du önskar.

Eller någon av husmodeller – vad passar dig bäst?

För dig som föredrar en enklare väg framåt, har vi ett brett utbud av husmodeller i olika stilar och storlek att välja mellan. Dessa modeller är noggrant utformade för att maximera energieffektivitet och funktionalitet. Men vi vet också att varje familj och varje tomt är unik, så även våra färdiga modeller kan anpassas efter dina behov och önskemål. Vill du ändra planlösningen, lägga till extra rum eller anpassa storleken på huset? Inga problem! Vårt team av experter står redo att göra justeringar för att säkerställa att ditt nya hem passar perfekt för dig och din familj.

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.