Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Stringendo 162

Från 1 968 140 kr

En riktig husdröm

Välkommen till STRINGENDO 162 – där klassisk elegans och modern komfort smälter samman till din drömboende! Med en entré på gaveln är husmodellen den perfekta lösningen för smalare tomter, och det är ett hem som passar för både stora familjer och livsnjutare.

Boarea: 161,6 m²
Byggarea: 92,2 m²
Höjd: 7 301 mm
Antal plan: 2
5 RoK
4 Sovrum

Pris från 1 968 140 kr

Baspris för Stringendo 162 med träpanel, betongpannor och standardinredning. Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

Tunnare väggar, större utrymme

Tack vare vår byggteknik är väggarna i ditt STRINGENDO 162 hela 15% tunnare än branschgenomsnittet. Detta betyder att du får mer boyta på samma byggyta. Vi har använt den extra ytan för att skapa det perfekta teknikrummet, en plats där all nödvändig teknik samlats för att ge dig full kontroll över ditt hem.

Innehåll teknikrum

Värmepump

Elcentral

Golvvärmefördelare

Fördelare för kall- & varmvatten

Fiberanslutning

Router/WiFi

Med sina två plan är STRINGENDO 162 perfekt för den som vill ha gott om utrymme. Med tre rymliga sovrum och ett gästrum finns det plats för hela familjen och dina närmaste. På bottenvåningen öppnar köket och vardagsrummet upp i en härlig öppen planlösning, där naturligt ljus flödar in och skapar en atmosfär av glädje och samvaro. Här finns gott om plats för stora umgängen och mysiga stunder framför brasan.

Alla tre sovrum är smakfullt placerade på övre plan, där du också hittar ett bekvämt badrum och ett allrum för avkoppling. Master bedroom har till och med en egen klädkammare, vilket ger dig den ultimata kombinationen av komfort och elegans.

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val.

För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg STRINGENDO 162 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Stringendo 162?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.