Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Virtuos 154

Från 2 086 243 kr

Välkomnande lantlig karaktär på 2 plan

Välkommen till VIRTUOS 154 – en 2-plansvilla med en lantlig och förtrollande karaktär. Från den charmiga verandan på framsidan hälsas du välkommen till detta drömhem, där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en känsla av välmående och harmoni.

Boarea: 153,8 m²
Byggarea: 100,3 m²
Höjd: 7 517 mm
Antal plan: 2
6 RoK
3-4 Sovrum

Pris från 2 086 243 kr

Baspris för Virtuos 154 med träpanel, betongpannor och standardinredning. Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

Tunnare väggar, större utrymme

Tack vare vår byggteknik är väggarna i ditt VIRTUOS 154 hela 15% tunnare än branschgenomsnittet. Detta betyder att du får mer boyta på samma byggyta. Vi har använt den extra ytan för att skapa det perfekta teknikrummet, en plats där all nödvändig teknik samlats för att ge dig full kontroll över ditt hem.

Innehåll teknikrum

Värmepump

Elcentral

Golvvärmefördelare

Fördelare för kall- & varmvatten

Fiberanslutning

Router/WiFi

Husets lantliga karaktär genomsyrar varje hörn, och den rymliga verandan ger en välkomnande entré som är perfekt för att njuta av morgonkaffet eller umgås med grannar och vänner. Väl inne möts du av ett vardagsrum och en matsalsdel som öppnar upp sig mot trädgården och terrassen. Här är det enkelt att förlänga ditt boende utomhus och njuta av soliga dagar eller stjärnklara nätter.

Övre våningsplanet är en sann pärla med ett stort allrum som binder samman tre rymliga sovrum och ytterligare ett arbetsrum eller sovrum. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. Ett gemensamt badrum erbjuder bekvämlighet och komfort.

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val.

För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg VIRTUOS 154 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Virtuos 154?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.