Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Opus 180

Från 2 289 933 kr

Upplev lyx och rymd

Välkommen till OPUS 180 – där drömmen om det perfekta hemmet blir verklighet, komplett med en fantastisk balkong som tar din boendeupplevelse till nya höjder.

Boarea: 179,7 m²
Byggarea: 114,3 m²
Höjd: 7 517 mm
Antal plan: 2
6 RoK
4-5 Sovrum

Pris från 2 289 933 kr

Baspris för Opus 180 med träpanel, betongpannor och standardinredning. Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

Tunnare väggar, större utrymme

Tack vare vår byggteknik är väggarna i ditt OPUS 180 hela 15% tunnare än branschgenomsnittet. Detta betyder att du får mer boyta på samma byggyta. Vi har använt den extra ytan för att skapa det perfekta teknikrummet, en plats där all nödvändig teknik samlats för att ge dig full kontroll över ditt hem.

Innehåll teknikrum

Värmepump

Elcentral

Golvvärmefördelare

Fördelare för kall- & varmvatten

Fiberanslutning

Router/WiFi

Med sina 180 kvadratmeter är OPUS 180 ett rymligt och välplanerat 2-planshus som ger dig gott om utrymme att växa och utvecklas. Med fyra generösa sovrum och möjligheten att förvandla arbetsrummet till ett femte sovrum, är det enkelt att anpassa hemmet efter ditt hushålls behov. Här finns plats för familjen att trivas och växa, och du kan skapa ditt eget drömutrymme.

När du kliver in genom dörren möts du av en imponerande entré som bjuder in dig till en välplanerad och öppen planlösning. Det generösa vardagsrummet är den perfekta platsen att umgås med familj och vänner eller koppla av efter en lång dag. De stora fönstren skapar en ljus och luftig atmosfär samtidigt som de ger en enastående utsikt över den vackra omgivningen.

På övervåningen hittar du tre rymliga sovrum och ett arbetsrum som ger dig flexibilitet och utrymme för att utvecklas. Från allrummet har du tillgång till den fantastiska balkongen, den ultimata platsen att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller beundra den färgsprakande solnedgången på kvällen.

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val.

För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg OPUS 180 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Opus 180?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.