Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Opus 180

Från 2 378 000 kr

Upplev lyx och rymd

OPUS 180 är ett välplanerat 2-planshus på 180 kvadratmeter, komplett med en fantastisk balkong som tar din boendeupplevelse till nya höjder! Med fyra sovrum, och möjlighet att förvandla arbetsrummet till ännu ett, är OPUS 180 lätt att anpassa allt eftersom hushållet ändrar storlek.

När du kliver in genom dörren möts du av en imponerande entré som leder till en välplanerad och öppen planlösning. Det generösa vardagsrummet är perfekt för att umgås med familj och vänner eller koppla av efter en lång dag. De stora fönstren skapar en ljus och luftig atmosfär samtidigt som de ger en enastående utsikt över omgivningen.

På övervåningen hittar du tre generösa sovrum och ett arbetsrum. Från allrummet har du tillgång till den fantastiska balkongen. Den perfekta platsen att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller beundra solnedgången på kvällen.

Pris

Baspris för Opus 180 med träpanel, betongpannor och standard inredning: 2 378 000 kr

Materialsats

Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

2
Plan

6
Rok

4
Sovrum

179,7
Boarea (kvm)

114,3
Byggarea (kvm)

7517
Bygghöjd (mm)

tillval_hus

Bygg OPUS 180 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Opus 180?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.