Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Irma 139

Från 1 722 751 kr

Upptäck förvandlingen av ACKORD 139 till IRMA 139

Välkommen till IRMA 139 – charmig 1-plans villa i vinkel där det finns gott om plats för att skapa minnesvärda ögonblick! Namnet är en hyllning till Irma Lehtosalo, som har satt sin personliga prägel på vår tidigare husmodell ACKORD 139. Vi ville givetvis dela med oss av förändringarna som Irma gjort.

Först och främst har huset fått en sprillans ny veranda precis framför dörren, en perfekt plats för att njuta av frisk luft. Kaminen har också fått en ny plats och blivit en mysig samlingsplats i vardagsrummet.

Garderoberna i två av sovrummen har fått en ny och bättre placering som inte bara ger en mer praktisk förvaring utan ger även sovrummen en mer genomtänkt känsla.

IRMA 139 är inte bara ett hus. Det är en story om förändring, kreativitet och personlig stil. Det är ett ställe att vara stolt över och att dela med dem vi håller kärast.

Boarea: 138,9 m²
Byggarea: 155,6 m²
Höjd: 5 173 mm
Antal plan: 1
4 RoK
3 Sovrum

Pris från 1 722 751 kr

Baspris för Irma 139 med träpanel, betongpannor och standardinredning. Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

Tunnare väggar, större utrymme

Tack vare vår byggteknik är väggarna i ditt IRMA 139 hela 15% tunnare än branschgenomsnittet. Detta betyder att du får mer boyta på samma byggyta. Vi har använt den extra ytan för att skapa det perfekta teknikrummet, en plats där all nödvändig teknik samlats för att ge dig full kontroll över ditt hem.

Innehåll teknikrum

Värmepump

Elcentral

Golvvärmefördelare

Fördelare för kall- & varmvatten

Fiberanslutning

Router/WiFi

I IRMA 139 hittar du en planlösning som är både genomtänkt och generös. Köket, vardagsrummet och matplatsen flyter sömlöst ihop och skapar en rymlig och öppen känsla som inbjuder till samvaro och glädje.

Från både vardagsrummet och allrummet har du direkt tillgång till terrassen och uteplatsen, vilket gör det enkelt att förlänga ditt boende utomhus och njuta av frisk luft och vacker natur.

Sovrummen i IRMA 139 är strategiskt placerade i olika delar av huset för att ge varje familjemedlem sitt eget privata utrymme. Oavsett om det är för avkoppling, arbete eller lek, finns det plats för att göra ditt sovrum till en plats där du trivs.

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val.

För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg IRMA 139 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Irma 139?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.