Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Sonat 100

Från 1 368 002 kr

Upptäck storheten i det lilla

Välkommen till SONAT 100 – ett hus som bevisar att storhet inte alltid mäts i kvadratmeter. Trots sin nätta yta är SONAT 100 ett ljust och rymligt hem som omfamnar dig med sin charm och smarta design. Det här är inte bara ett hus; det är ett hem som är utformat för att passa perfekt för människor i alla åldrar och livssituationer.

Boarea: 100 m²
Byggarea: 112,7 m²
Höjd: 5 310 mm
Antal plan: 1
4 RoK
2 Sovrum

Pris från 1 368 002 kr

Baspris för Sonat 100 med träpanel, betongpannor och standardinredning. Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

Tunnare väggar, större utrymme

Tack vare vår byggteknik är väggarna i ditt SONAT 100 hela 15% tunnare än branschgenomsnittet. Detta betyder att du får mer boyta på samma byggyta. Vi har använt den extra ytan för att skapa det perfekta teknikrummet, en plats där all nödvändig teknik samlats för att ge dig full kontroll över ditt hem.

Innehåll teknikrum

Värmepump

Elcentral

Golvvärmefördelare

Fördelare för kall- & varmvatten

Fiberanslutning

Router/WiFi

SONAT 100 är en dröm som blir verklighet, oavsett om du är en förstagångsköpare, en familj som söker en mysig plats att kalla hem eller om du letar efter det perfekta sommarboendet. Här har varje kvadratmeter blivit noga övervägd för att skapa en plats som är bekväm och praktisk.

Från den välkomnande entrén har du en fantastisk utsikt över husets baksida, och när du kliver in möts du av en öppen och välplanerad boyta. Köket och vardagsrummet är hjärtat av hemmet, och här finns gott om plats för avkoppling och umgänge med familj och vänner. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en underbar utsikt över trädgården. Du kan enkelt skapa en mysig atmosfär där du kan njuta av lugna kvällar framför en sprakande brasa.

Stora sovrummet har en praktisk klädkammare som ger gott om förvaringsmöjligheter, och kontorsdelen kan även användas som ett extra sovrum för vänner eller utflyttade barn på besök. Flexibiliteten i SONAT 100 gör det till det perfekta hemmet för att anpassa sig till dina behov och önskemål.

SONAT 100 har även en rymlig tvätt- och klädvårdsdel som rymmer husets teknikrum – hjärtat av ditt hem. Här finns allt du behöver för att göra ditt liv bekvämt och smidigt.

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val.

För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg SONAT 100 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Sonat 100?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.