Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Sonat 100

Från 1 484 100 kr

Upptäck storheten i det lilla

SONAT 100 är, trots sin nätta yta, ett mycket ljust och rymligt hus. Med sin välplanerade och öppna boyta passar husmodellen lika bra för dig som flyttar från ett större boende, som för förstagångsköparen eller varför inte som ett trevligt sommarboende.

Den välgenomtänkta layouten ger enkel tillgång till alla rum och utrymmen, vilket gör livet bekvämt och smidigt. Ingen trappa att bekymra sig över, vilket gör detta hus till ett utmärkt alternativ för personer i alla åldrar och livssituationer.

Från entrén har du en härlig genomsikt till husets baksida. Kök och vardagsrum bjuder på rymd och öppenhet, perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över trädgården. Du kan enkelt skapa en mysig och inbjudande atmosfär där du kan njuta av lugna kvällar framför brasan.

Klädkammare i anslutning till stora sovrummet ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Vid behov kan också kontorsdelen ge plats åt ett extra sovrum för vänner eller utflyttade barn på besök.

Den rymliga tvätt- och klädvårddselen rymmer vårt teknikrum – husets hjärta.

Pris

Baspris för Sonat 100 med träpanel, betongpannor och standard inredning: 1 484 100 kr

Materialsats

Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

1
Plan

2
Rok

2
Sovrum

100
Boarea (kvm)

112,7
Byggarea (kvm)

5310
Bygghöjd (mm)

tillval_hus

Bygg SONAT 100 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Sonat 100?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.