Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Vivace 124

Från 1 435 497 kr

Smart och välplanerad 1-plansvilla

Välkommen till VIVACE 124 – där charm möter funktionalitet. Denna trivsamma 1-plansvilla är en pärla som passar både den lilla barnfamiljen och paret med utflugna barn. Oavsett om du letar efter ditt första hem eller vill ha en bekväm och välplanerad bostad för avkoppling och vardagslyx, så är VIVACE 124 svaret på dina önskemål.

Boarea: 124,4 m²
Byggarea: 138,4 m²
Höjd: 4 847 mm
Antal plan: 1
4 RoK
3 Sovrum

Pris från 1 435 497 kr

Baspris för Vivace 124 med träpanel, betongpannor och standardinredning. Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

Tunnare väggar, större utrymme

Tack vare vår byggteknik är väggarna i ditt VIVACE 124 hela 15% tunnare än branschgenomsnittet. Detta betyder att du får mer boyta på samma byggyta. Vi har använt den extra ytan för att skapa det perfekta teknikrummet, en plats där all nödvändig teknik samlats för att ge dig full kontroll över ditt hem.

Innehåll teknikrum

Värmepump

Elcentral

Golvvärmefördelare

Fördelare för kall- & varmvatten

Fiberanslutning

Router/WiFi

VIVACE 124 utnyttjar varje kvadratmeter på ett smart sätt, perfekt för tomter med begränsad byggyta eller som fritidshus. Centralt i huset hittar du köket med en rymlig matplats och ett vardagsrum med ett generöst glasparti som öppnar upp mot baksidan.

Ditt privata utrymme är omsorgsfullt placerat i VIVACE 124. Master bedroom är en oas av lugn, komplett med en egen toalett och en utgång till terrassen och baksidan av huset.

Den andra sovavdelningen med två mindre sovrum är strategiskt belägna på andra sidan av huset, med ett uppskattat allrum som förenar dem. Det är en flexibel och praktisk layout som ger varje familjemedlem sitt eget utrymme att trivas i.

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val.

För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg VIVACE 124 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Vivace 124?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.