Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Vivace 124

Smart och välplanerad 1-plansvilla

VIVACE 124 är en trivsam 1-plansvilla som passar både den lilla barnfamiljen och paret med utflugna barn. Centralt i huset finner du kök med matplats och ett vardagsrum med ett generöst glasparti ut mot baksidan. Master bedroom ligger i anslutning till en egen toalett och har egen utgång till terrass och baksida. Den andra sovavdelningen med två mindre sovrummen ligger i andra sidan av huset och mellan dem ett uppskattat allrum. Ett smart och välplanerat hus som passar perfekt på både fritidshustomter och tomter med begränsad byggyta.

Vad ingår i ett Reformhus?

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val. För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

1
Plan

4
Rok

3
Sovrum

124,4
Boarea (kvm)

138,4
Byggarea (kvm)

4847
Bygghöjd (mm)

Se liknande husmodeller
tillval_hus

Bygg VIVACE 124 online

Se pris direkt

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera och direkt få en ungefärlig totalkostnad för ditt nya drömhus. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Vivace 124?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.