Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Estrad 138

Från 1 648 100 kr

Stort och rymligt trots sin småskalighet

Välkommen till ESTRAD 138 – där modern design möter smidig funktionalitet. Denna eleganta 1-plansvilla med en boyta på cirka 138 kvadratmeter är ett mästerverk i smart planering och tidlös design. ESTRAD 138 är beviset på att storheten inte alltid mäts i kvadratmeter; det är här småskalighet möter rymd och raffinerad elegans.

Boarea: 138,5 m²
Byggarea: 154,9 m²
Höjd: 5 085 mm
Antal plan: 1
4 RoK
3 Sovrum

Pris från 1 648 100 kr

Baspris för Estrad 138 med träpanel, papptak och standardinredning. Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

Tunnare väggar, större utrymme

Tack vare vår byggteknik är väggarna i ditt ESTRAD 138 hela 15% tunnare än branschgenomsnittet. Detta betyder att du får mer boyta på samma byggyta. Vi har använt den extra ytan för att skapa det perfekta teknikrummet, en plats där all nödvändig teknik samlats för att ge dig full kontroll över ditt hem.

Innehåll teknikrum

Värmepump

Elcentral

Golvvärmefördelare

Fördelare för kall- & varmvatten

Fiberanslutning

Router/WiFi

Med en estetiskt tilltalande avsaknad av foder och knutbrädor förstärks det moderna intrycket, och ESTRAD 138 står i en klass för sig.

Höjdpunkten i ESTRAD 138 är det fantastiska köket som ligger i hjärtat av hemmet. Med öppna ytor som smidigt integreras med både vardagsrum och matdel blir detta kök en plats där familjen kan samlas och dela speciella stunder.

Master bedroom är en fristad i sig själv, komplett med en rymlig walk-in closet och ett lyxigt en-suite badrum. Här kan du koppla av och komma till ro i din egen privata oas.

Trots sin småskalighet känns ESTRAD 138 rymlig och välkomnande. Varje vrå är genomtänkt för att maximera användbarheten och komforten. Det är ett hus som strålar av karaktär och charm, och som ger dig möjlighet att leva livet precis som du önskar.

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val.

För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg ESTRAD 138 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Estrad 138?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.