Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Legato 158

Från 1 976 400 kr

Gott om plats för trevliga stunder

LEGATO 158 är ett spännande 1-planshus i vinkel på cirka 158 kvm. Den smarta planlösningen följer dina behov genom åren då ett av de 4 sovrummen med fördel kan användas som kontor och/eller gästrum. Sovrummen ligger naturligt avskilda och master bedroom har badrum en suite. Kök och vardagsrum kombineras i en öppen planlösning och här finns gott om plats för trevliga stunder med familj och vänner. De stora fönsterpartierna och dörrarna mot den väl tilltagna uteplatsen gör att gränsen mellan inne och ute suddas ut.

Pris

Baspris för Legato 158 med träpanel, betongpannor och standard inredning: 1 976 400 kr

Materialsats

Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

1
Plan

5
Rok

4
Sovrum

157,7
Boarea (kvm)

176
Byggarea (kvm)

5105
Bygghöjd (mm)

Se liknande husmodeller

Vad ingår i ett Reformhus?

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val. För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg LEGATO 158 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Legato 158?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.