Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Legato 158

Från 1 741 048 kr

Gott om plats för trevliga stunder

Välkommen till LEGATO 158 – där drömmen om det perfekta hemmet blir verklighet! Detta spännande 1-planshus i vinkel är ett mästerverk i smart planering, och det erbjuder en generös boyta på cirka 158 kvm. LEGATO 158 är mer än bara ett hus; det är en livsstil som anpassar sig efter dina behov genom åren och ger dig friheten att forma ditt eget utrymme.

Boarea: 157,7 m²
Byggarea: 176 m²
Höjd: 5 105 mm
Antal plan: 1
5 RoK
4 Sovrum

Pris från 1 741 048 kr

Baspris för Legato 158 med träpanel, betongpannor och standardinredning. Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

Tunnare väggar, större utrymme

Tack vare vår byggteknik är väggarna i ditt LEGATO 158 hela 15% tunnare än branschgenomsnittet. Detta betyder att du får mer boyta på samma byggyta. Vi har använt den extra ytan för att skapa det perfekta teknikrummet, en plats där all nödvändig teknik samlats för att ge dig full kontroll över ditt hem.

Innehåll teknikrum

Värmepump

Elcentral

Golvvärmefördelare

Fördelare för kall- & varmvatten

Fiberanslutning

Router/WiFi

Med en smart och genomtänkt planlösning är LEGATO 158 det idealiska hemmet för alla som söker en bekväm livsstil. Ett av de fyra sovrummen kan enkelt omvandlas till ett kontor och/eller gästrum, vilket ger dig flexibilitet och utrymme att anpassa huset efter din livsstil. Sovrummen är naturligt avskilda och master bedroom har ett elegant badrum en suite, där du kan njuta av avskildhet och komfort.

Köket och vardagsrum förenas i en öppen planlösning som ger dig gott om plats för trevliga stunder med familj och vänner. De stora fönsterpartierna och dörrarna mot den väl tilltagna uteplatsen suddar ut gränsen mellan inne och ute och skapar en förtrollande atmosfär.

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val.

För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg LEGATO 158 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Legato 158?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.