Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Unison 154

Från 1 852 061 kr

Stort trots sin småskalighet

Välkommen till UNISON 154 – din dröm om det perfekta hemmet väntar här! Denna fantastiska 1-plansvilla omfamnar en boyta på cirka 154 kvadratmeter. Med sitt moderna och stilrena platta tak är UNISON 154 en pärla som förenar estetik med funktionalitet på ett sätt som få hus kan matcha.

Boarea: 153,7 m²
Byggarea: 218,8 m²
Höjd: 3 331 mm
Antal plan: 1
4 RoK
3 Sovrum

Pris från 1 852 061 kr

Baspris för Unison 154 med träpanel, papptak och standardinredning. Priset inkluderar byggsats, frakt/kran samt inredning.

Tunnare väggar, större utrymme

Tack vare vår byggteknik är väggarna i ditt UNISON 154 hela 15% tunnare än branschgenomsnittet. Detta betyder att du får mer boyta på samma byggyta. Vi har använt den extra ytan för att skapa det perfekta teknikrummet, en plats där all nödvändig teknik samlats för att ge dig full kontroll över ditt hem.

Innehåll teknikrum

Värmepump

Elcentral

Golvvärmefördelare

Fördelare för kall- & varmvatten

Fiberanslutning

Router/WiFi

Arkitekten har med stor skicklighet tagit hänsyn till siktlinjer och trafikströmmar inom huset för att skapa en perfekt balans mellan rum och öppna utrymmen. Resultatet är en harmonisk och välkomnande miljö där familj och vänner kan trivas och skapa minnen för livet.

Centralpunkten i UNISON 154 är köket, som inte bara är en plats för kulinariska äventyr utan också en naturlig samlingsplats. Den öppna planlösningen gör att köket smidigt integreras med både vardagsrum och TV-rum, vilket ger en atmosfär av samhörighet och gemenskap. Här kan du laga goda måltider medan du håller ett öga på barnens lek eller njuter av en filmkväll med nära och kära.

Sovrummen är smakfullt placerade och separerade för maximal integritet. Varje sovrum erbjuder sin egen oas av lugn och komfort, och det finns gott om plats för både avkoppling och förvaring. Det finns även ett praktiskt tvättrum för att underlätta vardagens sysslor.

Trots sin småskalighet känns UNISON 154 otroligt rymligt och välkomnande. Här finns inget slöseri med utrymme, och du kommer att älska den smarta layouten som skapar en känsla av rymd och öppenhet.

När man ska bygga sitt drömhus ställs man inför en stor mängd olika val.

För att hjälpa dig har vi gjort några av dessa val och sett till att ditt Reformhus levereras med inredning och produkter av högsta standard.

tillval_hus

Bygg UNISON 154 online

I vår digitala tillvalsväljare kan du enkelt anpassa ditt Reformhus. Här kan du själv välja allt från färg och material för fasad och plåt till golv, vitvaror, köksluckor med mera. Dina val sammanställs och skickas till önskad e-postadress. Det har aldrig varit enklare att bygga huset du alltid velat ha!

Vill du veta mer om Unison 154?

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på alla dina frågor.