Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Vi söker Projektledare Villor

Ny ordförande i Reformhus

Vi söker Projektledare Villor

Reformhus har som ambition att bli Sveriges ledande leverantör av energieffektiva villor och lägenheter. Vi expanderar kraftigt tack vare vårt unika byggsystem, där väggar utan köldbryggor prefabriceras i fabrik för att sedan monteras på byggplatser runt om i Sverige. Vår verksamhet är uppdelad i två affärsområden, villor och lägenheter.

Vi söker nu en Projektledare Villor.

Vad förväntas av Dig?
Du kommer att vara kontaktperson till våra säljare. Det innebär kalkylering i offertstadiet. Därefter ska Du leda och koordinera byggnationen och ha kontakt med kunder, entreprenörer och leverantörer. Du ska styra projekten mot fastställda kostnads- och tidsmål samt säkerställa kvalitén i våra leveranser. Det ingår också i rollen att göra inköp av inredningsmaterial samt att hantera eftermarknadsfrågor.

Är du rätt person?
Vi söker Dig som är van att självständigt driva projekt inom byggnation, har god struktur och är mån om att få en nöjd kund. Tjänsten innebär en stor variation av arbetsuppgifter med mycket kontakter, vilket ställer stora krav på din förmåga till kommunikation. Byggteknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet är meriterande. Du bör ha utpräglade ledaregenskaper och visa tydlighet och fasthet i de projekt du ansvarar för. Och framförallt ska Du brinna för att utveckla och bygga moderna och väl fungerande bostäder.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder ett fritt och ansvarsfullt arbete i moderna lokaler i Hässleholm. Vår organisation är prestigelös där alla uppmanas att komma med förslag på förbättringar. Vi arbetar aktivt för jämställdhet och möter alla med respekt. Vår prognos för kommande år ser mycket bra ut och det finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget och bidra till tillväxt och framgång. Välkommen till Reformhus!

Information och ansökan

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev. Ansökan och frågor rörande tjänsten skickas till VD Stefan Sigesgård på mejl stefan.sigesgard@reformhus.se. Du är även välkommen att ringa Stefan på 070-796 12 20. Sista ansökningsdag är den 11 maj, men sök redan idag då urval sker löpande.