Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Brf sjöglimtens Udde

Rolstorp, Värnamo

Effektivt utnyttjande av ytor och massor med ljus och rymd

Nyproduktion av 20 stycken bostadsrättshus vid sjön Vidöstern nära centrala Värnamo.

I de välplanerade och genomtänkta lågenergi-radhusen får du ett bekvämt och unikt boende med en sandstrand för området, boulebana, grillplats och gräsmatta där man kan njuta av vackra sommardagar. Det finns även möjlighet till båtplats vid bryggan. Bara på med badrocken och gå ner för ett uppfriskande dopp!

Ett boende med stora ytor för gemenskap och umgänge. På entréplan ligger köket som är byggt i en vinkel med omsorgsfullt valda och påkostade material från bla Tapwell och kök från Ballingslöv. Golvvärme i hela nedervåningen. Här finns också matplats där familj och vänner kan sitta ner och njuta av trevliga middagar. Vardagsrummet är rymligt med de stora fönstren som ett ger ett härligt ljusinsläpp. Genom altandörren i glas tar du dig ut till din uteplats och trädgård där barnen kan leka fritt och där du kan sitta och njuta av solnedgången över sjön Vidöstern.

Anpassa boendet i vår tillvalsväljare

Bostäderna kan anpassas i vår unika tillvalsväljare. Tillval för solcellspaket, carport och uterum finns inte med i tillvalsväljaren utan väljs separat.

Byggherre: Sjöglimtens förvaltning AB

Byggentreprenör: Vestfors Sverige AB

Stom- och materialleverantör: Reformhus Sverige AB

Boarea: 112 m²

Antal rum: 5 rok

VILL DU VETA MER?

JOACHIM SVEDIN

AFFÄRSOMRÅDESANSVARIG FÖRETAGSMARKNAD

T: 070-796 12 69

M: joachim.svedin@reformhus.se