Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Brf. Sillastryparen

Hällevik, Sölvesborg

Ditt framtida drömboende i avkopplande miljö

Skogshaga kan bli ditt framtida drömboende i avkopplande miljö på idylliska Hällevik, ett av Listerlandets genuina fiskelägen. Ett modernt, bekvämt och klimatsmart boende för dig som vill leva lite mer bekymmersfritt med omedelbar närhet till kritvita stränder, charmiga småbåtshamnar, mysiga krogar och vidsträckta strövområden.

Totalt planeras 36 bostadsrättslägenheter fördelade på 8 huskroppar i tvåvåningshus med hiss. I första etappen erbjuds 12 välplanerade trerumslägenheter om vardera 81 kvadratmeter. I den andra och tredje etappen kommer både två- och trerummare att erbjudas.

Lägenheterna är smart planerade, ljusa och rymliga. Planlösningen är öppen och skapar utrymme för socialt umgänge men också för avskildhet när man så önskar. Grundstandarden är hög men kanske vill du välja till ett inglasat uterum för att förlänga sommaren eller göra andra tillval efter eget tycke och smak. Med tillvalsväljaren anpassar du enkelt materialval som skapar ditt personliga hem.

I bostadsrättsföreningen byggs också ett gemensamhetshus med kök och bastu, lägenhet till övernattande gäster, boulebana, utegym, grillplats, lekplats och parkeringen är förberedd för laddbox till elbilar.

Planerad byggstart är augusti 2023 och inflyttning i etapp 1 är planerad till kvartal 4, 2024. Lägenheterna i etapp 2 och 3, där även tvårumslägenheter om 65 kvadratmeter kommer att erbjudas, beräknas stå klara kvartal 4, 2025.

Anpassa boendet i vår tillvalsväljare

Med vår unika tillvalsväljare skapar du enkelt ditt personliga hem.

Byggherre: Brf Sillastryparen

Byggentreprenör: Eneract AB

Totalentreprenör: Reformhus Sverige AB

Upplåtelseform: Bostadsrätt

Boarea: 81 m²

Antal rum: 3 rok

VILL DU VETA MER?

JOACHIM SVEDIN

AFFÄRSOMRÅDESANSVARIG FÖRETAGSMARKNAD

T: 070-796 12 69

M: joachim.svedin@reformhus.se