Ladda ner vår huskatalog

Ladda ner vår huskatalog

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

Title Image

Energieffektiva hyresrätter i Örkelljunga

Energieffektiva hyresrätter i Örkelljunga

I en satsning som främst riktar sig till de lite större familjerna är Reformhus AB i nära samarbete med Haeggström Förvaltning AB i gång med att genomföra ett projekt med rymliga, välplanerade, energieffektiva och miljösmarta radhus på ett helt fantastiskt läge precis bredvid Hjälmsjöns strandkant.

Det nya bostadsprojektet, med 10 radhus á 130 kvm med 6 rum och kök samt 2 mindre lägenheter á 32kvm och 22kvm, kommer att ha relativt låga månadsavgifter och en minimal energiförbrukning.

Genom detta projekt skapar vi ett problemfritt och behagligt boende för de större familjerna, där alla har gott om plats och där man hela tiden vet precis vad allt kostar skyddat från höjda räntor, skenande energipriser osv. Man slipper även dyra renoveringar och underhåll samt alla de måsten som detta medför, så nära man kan komma att bo i egen villa men utan nackdelarna. Det vi erbjuder är mer än bara bostäder, vi vill främja en hållbar livsstil där man kan bo och må bra samt få tid över till annat.

Thomas Haeggström, Haeggström Förvaltning AB

Med leverans av inredning och stomentreprenad, inklusive väggelement som är färdigputsade i vår fabrik, är Reformhus redo att skapa en ny standard för energieffektivt boende i Örkelljunga.

Vi är oerhört stolta över att vara en del av denna satsning i Örkelljunga.

Joachim Svedin, affärsområdesansvarig företagsmarknad Reformhus

Planerad inflyttning slutet av december 2024. För mer info om projektet eller intresseanmälan, följ länken nedan.