Ladda ner vår broschyr

Ladda ner vår broschyr

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

FÖLJ OSS

Ny ordförande i Reformhus

Reformhus startar 2020 med en rekordstor order- och offertstock. En allt större efterfrågan på bolagets produkter har genererat en omsättningsökning under 2019 med 70% till 60 Mkr med ett resultat på 1,5 Mkr.

För att nu kunna ta nästa steg och fortsätta den positiva utvecklingen har Peter Bosson valts in som styrelseordförande.

Peter har en lång erfarenhet av småhusbranschen och har varit marknadschef på Myresjöhus, VD för Smålandsvillan och marknadschef för Modulent/Hjältevadshus. Senast uppdraget var som VD för Anebyhusgruppen.

Jag är hedrad över uppdraget och ser fram emot att ta vid som ordförande. Reformhus byggsystem är den mest spännande innovationen jag har sett på marknaden. Och det säger jag utifrån att ha jobbat i branschen i 40 år. Jag tror stenhårt på byggsystemet, och det har varit en förutsättning för att jag ska ta uppdraget. Jag kommer att bidra med min erfarenhet för att stärka varumärket och bolagets position på marknaden.

Peter Bosson

Med Peter Bosson som ordförande får vi in stor kraft och erfarenhet i bolaget som kommer att vara mycket värdefull. Vi har ett fantastiskt byggsystem som vi har varit alldeles för försiktiga med att berätta om. Det ska vi ändra på nu. Vi hälsar Peter varmt välkommen till Reformhus!