Ladda ner vår broschyr

Ladda ner vår broschyr

ÄNNU MER REFORMHUS

info@reformhus.se

+46 (0)451 70 50 20

FÖLJ OSS

Bli säljare för en unik hustillverkare

Vi på Reformhus har ett unik sätt att bygga hus. Istället för att isolera väggarna med stenull så använder vi PIR-isolering, en härdplastskiva med hög energiprestanda. Tack vare PIR:ens höga isolervärde får vi väggar som är 15% tunnare men har 25% bättre isolervärde än branschgenomsnittet. Det ger mer boyta på samma byggyta och lägre driftskostnader för värmen.

Alla hus vi bygger är energisnåla, med u-värden långt under Boverkets referensnivåer. Vi är stolta över att kunna ligga i framkant när det kommer till miljösmarta byggnadslösningar.

Skicka intresseanmälan redan idag

Som återförsäljare för Reformhus får du tillgång till ett starkt varumärke, ett flertal färdiga husmodeller samt möjligheten att ta fram unika hus i samarbete med våra arkitekter. Du äger ditt eget bolag men får full sälj- och marknadssupport av oss. Vi söker någon med gedigen säljerfarenhet som kan jobba självständigt och långsiktigt.

Skicka din intresseanmälan och CV till peter.bosson@reformhus.se, eller ring på 070-600 03 50 om du har några frågor. Vi ser fram emot att få höra av dig!